forex trading logo

Σχολικοί Αγώνες Στίβου PDF Εκτύπωση E-mail

   Την Τετάρτη 10 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου της Γ' Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Αθήνας μετά από πολλά χρόνια που είχε σταματήσει για τα Γυμνάσια. Το σχολείο μας συμμετείχε τους αγώνες με 17 μαθητές και μαθήτριες. Η μεταφορά μας στο ΔΑΚ Αιγάλεω, όπου διεξήχθησαν οι αγώνες, έγινε με ιδιωτικό λεωφορείο χάρη στη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας. Συνοδοί ήταν οι καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κα Μαριδάκη και κα Χαμτζίδου. Στους αγώνες είχαμε αξιόλογες διακρίσεις, παρ' ότι κάποιοι από τους μαθητές/τριες δεν είναι αθλητές στίβου και κάποιοι απ' αυτούς μάλιστα δεν είχαν νωρίτερα καμία επαφή με τα συγκεκριμένα αγωνίσματα, στα οποία αγωνίστηκαν και έλαβαν αξιοσημείωτες διακρίσεις!

Συγκεκριμένα πετύχαμε:

    • την 1η θέση στη σφαιροβολία κοριτσιών με την Καρανάσιου Βάσια
    • την 2η θέση στα 1000 μέτρα κοριτσιών με την Παυλίδη Ελένη και
    • την 2η και 3η θέση στα άλμα σε μήκος κοριτσιών με τις Νίκα Ιωάννα και Αρμάου Καλλιόπη
    • Ο Στέλιος Κοκώνης ήταν στους 6 πρώτους στο Άλμα σε μήκος αγοριών, αλλά δεν προκρίθηκε.
    • Επίσης η Χούσου Χριστίνα ήταν στις 6 πρώτες στη σφαιροβολία κοριτσιών, αλλά δεν προκρίθηκε.

Σπουδαία εμπειρία για όλα τα παιδιά!!!

Μακάρι να συνεχιστεί η προσπάθεια, ώστε να ξαναϋπάρξουν σχολικά πρωταθλήματα για όλα τα αθλήματα για τα Γυμνάσια, μιας που είχαν σταματήσει με την έναρξη της οικονομικής κρίσης. Μέσα από τέτοιου είδους εμπειρίες, δημιουργείται η ευκαιρία να αγωνίζονται από κοινού οι μαθητές μας και να συσφίγγουν τους δεσμούς τους, αλλά και να δίνεται η ευκαιρία σε μαθητές που δεν είναι αθλητές, να ανακαλύψουν την οποία κλίση τους!!!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθώς και στα 4 παιδιά μας για τις σπουδαίες νίκες τους!

agones1

agones2 agones3

agones5 agones8

agones4 agones6 agones7

 

Πρόσφατα νέα

Δημοφιλή


This webpage is made by Vangelis Bakos powered by Joomla!. Valid XHTML and CSS.