forex trading logo

Οδηγίες εγγραφής μελών PDF Εκτύπωση E-mail

Σας πληροφορούμε ότι μπορείτε να εγγραφείτε μέλη στην ιστοσελίδα από τον σύνδεσμο "Δημιουργία λογαριασμού" που βρίσκεται κάτω αριστερά.

Αρκεί να έχετε ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία. Όταν γίνει αυτό θα σας σταλεί ένα e-mail επιβεβαίωσης στο οποίο πρέπει να πατήσετε το σύνδεσμο που περιέχει.

  Όταν συνδέεστε ως μέλη θα εμφανίζεται ένα ακόμα μενού επιλογών στα αριστερά με όνομα "user menu", εκεί θα υπάρχουν επιλογές για να υποβάλετε άρθρο, να αλλάξετε τα στοιχεία σας και να αποσυνδεθείτε. 

  Όταν γράφετε ένα άρθρο μπορείτε και να επικολλήσετε έτοιμο κείμενο χρησιμοποιώντας την αντιγραφή (Ctrl+C) και μετά την επικόλληση (Ctrl+V). Δεν χρειάζεστε να κάνετε τίποτα άλλο, απλά όταν τελειώσετε πατήστε "Αποθήκευση" και το άρθρο θα αναρτηθεί αφού ελεγχθεί από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας.

   Θερμή παράκληση: τα άρθρα να στέλνονται με τα στοιχεία του συντάκτη τους και ένα τηλέφωνο ώστε να διασταυρώνεται η αυθεντικότητά τους. Φυσικά το όνομα του συντάκτη θα το δημοσιοποιούμε μόνο αν το επιθυμείτε.


 

Πρόσφατα νέα

Δημοφιλή


This webpage is made by Vangelis Bakos powered by Joomla!. Valid XHTML and CSS.